Σητεια Σεισμοσ : Σεισμική δόνηση τα ξημερώματα - Ο ισχυρός σεισμός των 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη και έγινε αισθητός σε αρκετές περιοχές.

Σεισμός 6,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συνέβη στις 12/10/2021 12:24:03, 45,6χλμ νοτιοανατολικά από σητεία και σε εστιακό βάθος 5,0 χιλιομέτρων. Αναγνώστης του enikos.gr έστειλε βίντεο από . Μηχανήματα του δήμου σητείας ξεκίνησαν την απομάκρυνση των βράχων από τις κατολισθήσεις που προκάλεσε ο σημερινός μεγάλος σεισμός που . Μηχανήματα του δήμου σητείας ξεκίνησαν την απομάκρυνση των βράχων από τις . Εργαζόμενοι και πελάτες που βρίσκονταν μέσα στα μαγαζιά πετάχτηκαν έξω με το «χτύπημα» του σεισμού.

Μηχανήματα του δήμου σητείας ξεκίνησαν την απομάκρυνση των βράχων από τις . Το Î
Το Î"ίκτυο «ΙΣΤΟΣ» συνεχίζει να from www.hxonews.gr
Ο ισχυρός σεισμός των 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη και έγινε αισθητός σε αρκετές περιοχές. Ακόμα και βράχους μετακίνησε ο . Ταρακουνήθηκε ολόκληρη η ανατολική κρήτη και τα νησιά του . Εργαζόμενοι και πελάτες που βρίσκονταν μέσα στα μαγαζιά πετάχτηκαν έξω με το «χτύπημα» του σεισμού. Αισθητός μέχρι την κύπρο και την αίγυπτο ο ισχυρός σεισμός 6,3 βαθμών ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της τρίτης στη σητεία της κρήτης. Αποκαθίστανται τα προβλήματα από τις κατολισθήσεις στη σητεία. Μηχανήματα του δήμου σητείας ξεκίνησαν την απομάκρυνση των βράχων από τις κατολισθήσεις που προκάλεσε ο σημερινός μεγάλος σεισμός που . Στη σητεία καταγράφονται τα πρώτα προβλήματα από τον ισχυρό σεισμό που χτύπησε την ανατολική κρήτη με εικόνες από ζημιές σε κατοικίες .

Αναγνώστης του enikos.gr έστειλε βίντεο από .

Μηχανήματα του δήμου σητείας ξεκίνησαν την απομάκρυνση των βράχων από τις κατολισθήσεις που προκάλεσε ο σημερινός μεγάλος σεισμός που . Μηχανήματα του δήμου σητείας ξεκίνησαν την απομάκρυνση των βράχων από τις . Αισθητός μέχρι την κύπρο και την αίγυπτο ο ισχυρός σεισμός 6,3 βαθμών ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της τρίτης στη σητεία της κρήτης. Σεισμός 6,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συνέβη στις 12/10/2021 12:24:03, 45,6χλμ νοτιοανατολικά από σητεία και σε εστιακό βάθος 5,0 χιλιομέτρων. Κατέρρευσε το εκκλησάκι από τον σεισμό. Πανικός προκλήθηκε στη σητεία από τον σεισμό . Στη σητεία καταγράφονται τα πρώτα προβλήματα από τον ισχυρό σεισμό που χτύπησε την ανατολική κρήτη με εικόνες από ζημιές σε κατοικίες . Ταρακουνήθηκε ολόκληρη η ανατολική κρήτη και τα νησιά του . Ο ισχυρός σεισμός των 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη και έγινε αισθητός σε αρκετές περιοχές. Αποκαθίστανται τα προβλήματα από τις κατολισθήσεις στη σητεία. Εργαζόμενοι και πελάτες που βρίσκονταν μέσα στα μαγαζιά πετάχτηκαν έξω με το «χτύπημα» του σεισμού. Ακόμα και βράχους μετακίνησε ο . Αναγνώστης του enikos.gr έστειλε βίντεο από .

Σεισμός 6,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συνέβη στις 12/10/2021 12:24:03, 45,6χλμ νοτιοανατολικά από σητεία και σε εστιακό βάθος 5,0 χιλιομέτρων. Κατέρρευσε το εκκλησάκι από τον σεισμό. Αισθητός μέχρι την κύπρο και την αίγυπτο ο ισχυρός σεισμός 6,3 βαθμών ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της τρίτης στη σητεία της κρήτης. Αποκαθίστανται τα προβλήματα από τις κατολισθήσεις στη σητεία. Στη σητεία καταγράφονται τα πρώτα προβλήματα από τον ισχυρό σεισμό που χτύπησε την ανατολική κρήτη με εικόνες από ζημιές σε κατοικίες .

Ταρακουνήθηκε ολόκληρη η ανατολική κρήτη και τα νησιά του . Super διαγωνισμός από το Toyland Jumbo
Super διαγωνισμός από το Toyland Jumbo from www.hxonews.gr
Μηχανήματα του δήμου σητείας ξεκίνησαν την απομάκρυνση των βράχων από τις . Ακόμα και βράχους μετακίνησε ο . Μηχανήματα του δήμου σητείας ξεκίνησαν την απομάκρυνση των βράχων από τις κατολισθήσεις που προκάλεσε ο σημερινός μεγάλος σεισμός που . Αναγνώστης του enikos.gr έστειλε βίντεο από . Ταρακουνήθηκε ολόκληρη η ανατολική κρήτη και τα νησιά του . Πανικός προκλήθηκε στη σητεία από τον σεισμό . Κατέρρευσε το εκκλησάκι από τον σεισμό. Ο ισχυρός σεισμός των 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη και έγινε αισθητός σε αρκετές περιοχές.

Στη σητεία καταγράφονται τα πρώτα προβλήματα από τον ισχυρό σεισμό που χτύπησε την ανατολική κρήτη με εικόνες από ζημιές σε κατοικίες .

Μηχανήματα του δήμου σητείας ξεκίνησαν την απομάκρυνση των βράχων από τις κατολισθήσεις που προκάλεσε ο σημερινός μεγάλος σεισμός που . Αναγνώστης του enikos.gr έστειλε βίντεο από . Αποκαθίστανται τα προβλήματα από τις κατολισθήσεις στη σητεία. Ταρακουνήθηκε ολόκληρη η ανατολική κρήτη και τα νησιά του . Εργαζόμενοι και πελάτες που βρίσκονταν μέσα στα μαγαζιά πετάχτηκαν έξω με το «χτύπημα» του σεισμού. Πανικός προκλήθηκε στη σητεία από τον σεισμό . Κατέρρευσε το εκκλησάκι από τον σεισμό. Μηχανήματα του δήμου σητείας ξεκίνησαν την απομάκρυνση των βράχων από τις . Αισθητός μέχρι την κύπρο και την αίγυπτο ο ισχυρός σεισμός 6,3 βαθμών ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της τρίτης στη σητεία της κρήτης. Σεισμός 6,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συνέβη στις 12/10/2021 12:24:03, 45,6χλμ νοτιοανατολικά από σητεία και σε εστιακό βάθος 5,0 χιλιομέτρων. Στη σητεία καταγράφονται τα πρώτα προβλήματα από τον ισχυρό σεισμό που χτύπησε την ανατολική κρήτη με εικόνες από ζημιές σε κατοικίες . Ακόμα και βράχους μετακίνησε ο . Ο ισχυρός σεισμός των 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη και έγινε αισθητός σε αρκετές περιοχές.

Ο ισχυρός σεισμός των 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη και έγινε αισθητός σε αρκετές περιοχές. Πανικός προκλήθηκε στη σητεία από τον σεισμό . Μηχανήματα του δήμου σητείας ξεκίνησαν την απομάκρυνση των βράχων από τις . Σεισμός 6,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συνέβη στις 12/10/2021 12:24:03, 45,6χλμ νοτιοανατολικά από σητεία και σε εστιακό βάθος 5,0 χιλιομέτρων. Αισθητός μέχρι την κύπρο και την αίγυπτο ο ισχυρός σεισμός 6,3 βαθμών ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της τρίτης στη σητεία της κρήτης.

Αισθητός μέχρι την κύπρο και την αίγυπτο ο ισχυρός σεισμός 6,3 βαθμών ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της τρίτης στη σητεία της κρήτης. Σεισμική δόνηση τα ξημερώματα
Σεισμική δόνηση τα ξημερώματα from flashnews.gr
Κατέρρευσε το εκκλησάκι από τον σεισμό. Σεισμός 6,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συνέβη στις 12/10/2021 12:24:03, 45,6χλμ νοτιοανατολικά από σητεία και σε εστιακό βάθος 5,0 χιλιομέτρων. Ακόμα και βράχους μετακίνησε ο . Στη σητεία καταγράφονται τα πρώτα προβλήματα από τον ισχυρό σεισμό που χτύπησε την ανατολική κρήτη με εικόνες από ζημιές σε κατοικίες . Πανικός προκλήθηκε στη σητεία από τον σεισμό . Αισθητός μέχρι την κύπρο και την αίγυπτο ο ισχυρός σεισμός 6,3 βαθμών ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της τρίτης στη σητεία της κρήτης. Ταρακουνήθηκε ολόκληρη η ανατολική κρήτη και τα νησιά του . Μηχανήματα του δήμου σητείας ξεκίνησαν την απομάκρυνση των βράχων από τις κατολισθήσεις που προκάλεσε ο σημερινός μεγάλος σεισμός που .

Στη σητεία καταγράφονται τα πρώτα προβλήματα από τον ισχυρό σεισμό που χτύπησε την ανατολική κρήτη με εικόνες από ζημιές σε κατοικίες .

Πανικός προκλήθηκε στη σητεία από τον σεισμό . Μηχανήματα του δήμου σητείας ξεκίνησαν την απομάκρυνση των βράχων από τις . Ακόμα και βράχους μετακίνησε ο . Ταρακουνήθηκε ολόκληρη η ανατολική κρήτη και τα νησιά του . Εργαζόμενοι και πελάτες που βρίσκονταν μέσα στα μαγαζιά πετάχτηκαν έξω με το «χτύπημα» του σεισμού. Στη σητεία καταγράφονται τα πρώτα προβλήματα από τον ισχυρό σεισμό που χτύπησε την ανατολική κρήτη με εικόνες από ζημιές σε κατοικίες . Μηχανήματα του δήμου σητείας ξεκίνησαν την απομάκρυνση των βράχων από τις κατολισθήσεις που προκάλεσε ο σημερινός μεγάλος σεισμός που . Σεισμός 6,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συνέβη στις 12/10/2021 12:24:03, 45,6χλμ νοτιοανατολικά από σητεία και σε εστιακό βάθος 5,0 χιλιομέτρων. Ο ισχυρός σεισμός των 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη και έγινε αισθητός σε αρκετές περιοχές. Κατέρρευσε το εκκλησάκι από τον σεισμό. Αναγνώστης του enikos.gr έστειλε βίντεο από . Αισθητός μέχρι την κύπρο και την αίγυπτο ο ισχυρός σεισμός 6,3 βαθμών ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της τρίτης στη σητεία της κρήτης. Αποκαθίστανται τα προβλήματα από τις κατολισθήσεις στη σητεία.

Σητεια Σεισμοσ : Σεισμική δόνηση τα ξημερώματα - Ο ισχυρός σεισμός των 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη και έγινε αισθητός σε αρκετές περιοχές.. Πανικός προκλήθηκε στη σητεία από τον σεισμό . Μηχανήματα του δήμου σητείας ξεκίνησαν την απομάκρυνση των βράχων από τις κατολισθήσεις που προκάλεσε ο σημερινός μεγάλος σεισμός που . Ο ισχυρός σεισμός των 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη και έγινε αισθητός σε αρκετές περιοχές. Αποκαθίστανται τα προβλήματα από τις κατολισθήσεις στη σητεία. Κατέρρευσε το εκκλησάκι από τον σεισμό.